ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαρίζου- Σοκ: «Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της – Άλλαξε η ζωή της»

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ των άλλων έκανε την αποκάλυψη πως όταν ήταν νεαρή η κολλητή της έπεσε θύμα βιασμού.
Παπαρίζου- Σοκ: «Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της – Άλλαξε η ζωή της»

Παπαρίζου- Σοκ: Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ των άλλων έκανε την αποκάλυψη πως όταν ήταν νεαρή η κολλητή της έπεσε θύμα βιασμού.

Παπαρίζου- Σοκ: Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την καριέρα της σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, την Eurovision, έκανε όμως και μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό και κακοποίηση, εξέφρασε την στήριξή της σε όλα τα θύματα, ενώ προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου τόνισε χαρακτηριστικά: «Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα.

Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου είναι ότι με προστατεύουν. Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα από όλους τους άντρες που ήταν γύρω μου ότι με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο. Αν κάποιος θέλει να κακοποιήσει, θα κακοποιήσει».

Ενώ συνέχισε λέγοντας στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλάνε αυτές τις μέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν γι’ αυτά τα θέματα. Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, ασχημαίνει πολύ η ζωή τους, μοιάζει ακόμα σκοτάδι. Στο σχολείο στη Σουηδία, την καλύτερή μου φίλη, που ήταν 13 ετών, μεγαλύτερή μου τότε, την βίασε ένας άνθρωπος. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε».

«Ο θάνατος του Μαραντόνα αποδεδειγμένα 100% ήταν ανθρωποκτονία»

Κούγιας για Λιγνάδη: «Είναι πλεκτάνη – Στόχος των κυκλωμάτων η Μενδώνη»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαρίζου- Σοκ: «Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της – Άλλαξε η ζωή της»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.