Παπαθανάσης: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα θα κλείνει»


Sportime Team

Παπαθανάσης: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα θα κλείνει»


Καλεσμένος στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, βρέθηκε ο Νίκος Παπαθανάσης, που μίλησε ανοιχτά για… λουκέτο, σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μίλησε για τα όσα γίνονται στη Μύκονο, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να θωρακίσει τη δημόσια υγεία.

Πρέπει να σταθούμε στο σε ποιον επιτρέπει ο κάθε επιχειρηματίας να μπει στο κατάστημά του. Στο λιανικό εμπόριο, η εστίαση, τα σούπερ μάρκετ, έγινε αυτό. Γιατί όχι και εδώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας: «Πιθανό ένα δεύτερο lockdown!»

Δεν μπορεί να θυσιαστεί ο τουρισμός επειδή κάποιοι λίγοι επαγγελματίες επιθυμούν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους και όποιο κατάστημα λειτουργεί με αυτόν τρόπο θα κλείσει για να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία», σημείωσε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Για να καταλήξει ότι: «Ακούσαμε για τα πάρτι και είναι κάτι νέο που αντιμετωπίζουμε τώρα. Θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Πάντως έχουν ειδοποιηθεί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Και θα βρίσκονται παντού. Θα είμαστε πολύ αυστηροί. Αν και όποιος αποφασίσει να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει. Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras