ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαθανάσης: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα θα κλείνει»

Καλεσμένος στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, βρέθηκε ο Νίκος Παπαθανάσης, που μίλησε ανοιχτά για… λουκέτο, σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μίλησε για τα όσα γίνονται στη Μύκονο, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να θωρακίσει τη δημόσια υγεία. Πρέπει να σταθούμε στο σε ποιον επιτρέπει...
Παπαθανάσης: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα θα κλείνει»

Καλεσμένος στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, βρέθηκε ο Νίκος Παπαθανάσης, που μίλησε ανοιχτά για… λουκέτο, σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μίλησε για τα όσα γίνονται στη Μύκονο, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να θωρακίσει τη δημόσια υγεία.

Πρέπει να σταθούμε στο σε ποιον επιτρέπει ο κάθε επιχειρηματίας να μπει στο κατάστημά του. Στο λιανικό εμπόριο, η εστίαση, τα σούπερ μάρκετ, έγινε αυτό. Γιατί όχι και εδώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας: «Πιθανό ένα δεύτερο lockdown!»

Δεν μπορεί να θυσιαστεί ο τουρισμός επειδή κάποιοι λίγοι επαγγελματίες επιθυμούν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους και όποιο κατάστημα λειτουργεί με αυτόν τρόπο θα κλείσει για να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία», σημείωσε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Για να καταλήξει ότι: «Ακούσαμε για τα πάρτι και είναι κάτι νέο που αντιμετωπίζουμε τώρα. Θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Πάντως έχουν ειδοποιηθεί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Και θα βρίσκονται παντού. Θα είμαστε πολύ αυστηροί. Αν και όποιος αποφασίσει να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει. Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαθανάσης: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα θα κλείνει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.