ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρελάσεις: Ο Γιώργος Παυλάκης αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής την ώρα που επιτρέπονται συγκεντρώσεις!

Όσα δήλωσε για τις παρελάσεις που έρχονται ο Γιώργος Παυλάκης.
Παρελάσεις: Ο Γιώργος Παυλάκης αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής την ώρα που επιτρέπονται συγκεντρώσεις!

Παρελάσεις. Ένα ζήτημα που το βλέπαμε να έρχεται εδώ και καιρό. Θα γίνουν; Δεν θα γίνουν; Οριστικά κανείς δεν ξέρει. Ο καθηγητής Γιώργος Παυλάκης πάντως έδωσε το δικό του στίγμα.

Ενώ λοιπόν επιτρέπονται κανονικά οι πορείες και οι συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την χώρα…οι «ειδικοί» επιμένουν να θέλουν απαγόρευση των παρελάσεων παρόλο που η διεξαγωγή τους γίνεται σε ανοιχτούς χώρους.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Παυλάκης δεν εμφανίστηκε και πολύ… αισιόδοξος, καθώς στόχος φαίνεται πως είναι να κάνουμε -επιτέλους- φυσιολογικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το γεγονός πως «η μισή κοινωνία δεν είναι εμβολιασμένη», τονίζοντας πως με 2-3 χιλιάδες κρούσματα, δεν γίνεται να επαναπαυόμαστε.

Να σημειωθεί πως μια μέρα νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime για το γεγονός πως η Ματίνα Παγώνη έβαλε και πάλι στο στόχαστρο της, τις Εθνικές Εορτές, ακόμη και την γιορτή των Χριστουγέννων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρελάσεις: Ο Γιώργος Παυλάκης αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής την ώρα που επιτρέπονται συγκεντρώσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.