ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Εφαρμογή ψήνει το αρνί και σε ειδοποιεί όταν είναι έτοιμο! (vid)

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που έχει φτάσει στο σημείο να κάνει ευκολότερη τη ζωή μας ακόμη και στο ψήσιμο για το αρνί το Πάσχα! Πάσχα: Συγκεκριμένα στην αγορά υπάρχουν πλέον ψησταριές high tech, με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να βάλουν μέσα το αρνί (‘η το οποιοδήποτε φαγητό θέλουν) και όταν αυτό είναι...
Πάσχα: Εφαρμογή ψήνει το αρνί και σε ειδοποιεί όταν είναι έτοιμο! (vid)

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που έχει φτάσει στο σημείο να κάνει ευκολότερη τη ζωή μας ακόμη και στο ψήσιμο για το αρνί το Πάσχα!

Πάσχα: Συγκεκριμένα στην αγορά υπάρχουν πλέον ψησταριές high tech, με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να βάλουν μέσα το αρνί (‘η το οποιοδήποτε φαγητό θέλουν) και όταν αυτό είναι έτοιμο τους ειδοποιούν μέσω εφαρμογής στο κινητό τους!

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της θερμοκρασίας, ανάματος ή σβησίματος της ψησταριάς από όπου και αν βρίσκεστε.

Γενικά σας η ψησταριά αυτή σας προσφέρει ένα μπάρμπεκιου… άλλου επιπέδου πολύ προχώ!

Ωστόσο, η τιμή φαίνεται να είναι απαγορευτική για τους περισσότερους, καθώς η πιο φθηνή ξεκινά από 1.000 ευρώ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ από το MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνοτουρκικά – Φοβούνται πλέον οι Τούρκοι: «Υπήρξε ποτέ ξανά τέτοια πρόκληση από την Ελλάδα;»

Survivor 28/4: Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη – «Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε» (pic)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ