ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πασίγνωστος και υπεράνω υποψίας ο «νέος Φιλιππίδης»

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει και συνέχεια στις καταδίκες, καθώς ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν ήταν ο μόνος που θα μπει στη φυλακή
Πασίγνωστος και υπεράνω υποψίας ο «νέος Φιλιππίδης»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι ο μόνος που βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς με τον ασκό του Αιόλου να έχει ανοίξει για τα καλά σε θέατρο και όχι μόνο, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

Στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια κυκλοφορούν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχει ένας ακόμα γνωστός σκηνοθέτης, υπεράνω πάσης υποψίας, θα είναι το νέο πρόσωπο που θα απασχολήσει τις Αρχές, μιας και έχουν προκύψει σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του.

Κι αυτές δεν περιορίζονται μόνο σε μία, αλλά σε τρεις διαφορετικές. Την αρχή έκανε η Σοφία Παυλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί από παράσταση καθώς την πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Η κυρία Παυλίδου τόνισε πως ήταν μια σοκαριστική περίοδος για εκείνη καθώς έβλεπε τους συναδέλφους της να μην αντιδρούν για να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Αποκάλυψε μάλιστα πως σύντομα θα καταθέσει την συγκεκριμένη καταγγελία στο Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών ώστε ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες καθώς ο ΣΕΗ έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να κάνει… εκπτώσεις σε αυτά τα φαινόμενα, καθώς στόχος είναι η ολική τους αντιμετώπιση, μέχρι να εκλείψουν.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Ρατσιστικό σχόλιο για τον Καμαβινγκά – «Πιο μαύρος κι απ’ το κοστούμι του»

Λειψία – Μπάγερν Μ. 1-4: Υπέταξαν τους «ταύρους» οι Βαυαροί (VIDS)

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 4-0: Killer στην πρεμιέρα – Ενθουσιασμός με Βιτάλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασίγνωστος και υπεράνω υποψίας ο «νέος Φιλιππίδης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα