ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αυτό ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου να της φέρουν στις φυλακές

Συγκεκριμένες απαιτήσεις είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου ενόψει Πάσχα!
Πάτρα: Αυτό ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου να της φέρουν στις φυλακές

Πάτρα: Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζεται να κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία φαίνεται πως έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις αναφορικά με το έκτακτο επισκεπτήριο που θα έχει σήμερα.

Η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο των παιδιών της αναμένεται να δεχθεί επισκεπτήριο από την οικογένεια της σήμερα, Μεγάλο Σάββατο.

Μάλιστα, από την μητέρα της, την αδερφή αλλά και τον πατριό της, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έχει ζητήσει μια φωτογραφία των τριών παιδιών της για να έχει μαζί της αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες, η μητέρα της Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλησε να έχει στο κελί της μια φωτογραφία των παιδιών της.

Πάτρα: Το αποκαλυπτικό τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Εντύπωση προκάλεσε η καθυστερημένη ενημέρωση των γιατρών από την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας καθώς την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τη ζωή του άτυχου κοριτσιού, η μητέρα του τηλεφωνούσε ατάραχη στον γιατρό που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα προκειμένου να του ανακοινώσει πως το παιδί έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

Όλα αυτά χωρίς καμία ουσιαστική αιτιολογία για αυτή την ενημέρωση, χωρίς να ζητεί ιατρικές συμβουλές ή μια άλλη γνώμη και χωρίς καμία απολύτως έκφραση θλίψης.

Την ίδια στιγμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να φοβάται το τεστ dna το οποίο είναι έτοιμος να ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, με μια τέτοια κίνηση να αναμένεται να φέρει μπαράζ εξελίξεων.

Τις εξελίξεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει στις ειδήσεις του Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος ασχολείται από την αρχή με την υπόθεση.

Ο κύριος Κατερινόπουλος ήταν κατηγορηματικός για το τεστ dna (για το οποίο ο ίδιος είχε αναφερθεί προτού γίνει γνωστή η πρόθεση του Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, ο ταξίαρχος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο φοβάται η Ρούλα Πισπιρίγκου την διενέργεια του ελέγχου πατρότητας αφού η πλευρά της επικοινωνεί πως ο εν διαστάσει σύζυγος της δεν έχει κανέναν λόγο να αμφισβητεί την πατρότητα των παιδιών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αυτό ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου να της φέρουν στις φυλακές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.