ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος – Πάτρα: Οι φόβοι της Πισπιρίγκου για το τεστ dna και οι μηνύσεις – «Το τεστ μπορεί να δείξει τα κίνητρα»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε τις δικές του παρατηρήσεις για το τεστ dna και όλες τις νέες εξελίξεις για την Πάτρα.
Κατερινόπουλος – Πάτρα: Οι φόβοι της Πισπιρίγκου για το τεστ dna και οι μηνύσεις – «Το τεστ μπορεί να δείξει τα κίνητρα»

Κατερινόπουλος – Πάτρα: Το τεστ dna που αναμένεται να ζητήσει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, έχει φέρει νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει τι Πανελλήνιο.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου δε φαίνεται πως χάρηκε ιδιαίτερα από την κίνηση αυτή του εν διαστάσει συζύγου της.

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη ετοιμάζει μηνύσεις προς τον Μάνο Δασκαλάκη σε περίπτωση που αυτός αμφισβητήσει την πατρότητά του στα 2 μικρότερα παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, των οποίων οι θάνατοι βρίσκονται επίσης υπό εξέταση. Οι εντολές της Ρούλας στο δικηγόρο της είναι σαφείς!

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Η εξέταση dna θα ανοίξει στόματα»

Τις εξελίξεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει στις ειδήσεις του Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος ασχολείται από την αρχή με την υπόθεση.

Ο κύριος Κατερινόπουλος ήταν κατηγορηματικός για το τεστ dna (για το οποίο ο ίδιος είχε αναφερθεί προτού γίνει γνωστή η πρόθεση του Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, ο ταξίαρχος αναρωτήθηκε αρχικά για ποιο λόγο φοβάται η Ρούλα Πισπιρίγκου την διενέργεια του ελέγχου πατρότητας. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται τι είναι αυτό που φοβάται; Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, “προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί”. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.»

Στη συνέχεια ήταν καυστικός για τις «μηνύσεις» που θέλει να κάνει η κατηγορούμενη λέγοντας: «Αν ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ζητήσει ο ίδιος το τεστ dna αλλά το ζητήσει η ανακρίτρια, η κ. Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια;

Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας»

Τέλος, ο κ. Κατερινόπουλος έδωσε τις δικές του προβλέψεις ότι τα αποτελέσματα του τεστ dna μπορούν να φέρουν εξελίξεις και να δείξουν τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία (και πιθανές δολοφονίες).

Σύμφωνα με τον ίδιο με το τεστ μπορούν να αποδειχτούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι τα παιδιά δεν ήταν του Δασκαλάκη τότε τα πράγματα θα αλλάξουν. Μία τέτοια αποκάλυψη θα βοηθήσει στο να φανούν τα κίνητρα.

«Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως…», τόνισε.

Πάτρα: Τι λένε ότι έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην σπιτονοικοκυρά




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατερινόπουλος – Πάτρα: Οι φόβοι της Πισπιρίγκου για το τεστ dna και οι μηνύσεις – «Το τεστ μπορεί να δείξει τα κίνητρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.