ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ανατροπή! Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA – Δεν είναι δικά του τα δύο παιδια;

Μία ανατρεπτική εξέλιξη έρχεται για την υπόθεση της Πάτρας καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζει αίτημα για τεστ DNA στα παιδιά ανοίγοντας πολλά ερωτήματα.
Πάτρα: Ανατροπή! Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA – Δεν είναι δικά του τα δύο παιδια;

Πάτρα: Σε μία ανατρεπτική αποκάλυψη προχώρησε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα κάνει αίτημα για εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν ήταν ο πατέρας των δύο από των τριών παιδιών που έχασαν τις ζωές τους, της 3χρονης Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Όταν στην ανάλυση της υπόθεσης αναφέρθηκε η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου που είχε ζητηθεί και έγινε μετά τους θανάτους των παιδιών, ο κ. Κουσουλός προέβει σε αυτή την αποκάλυψη.

Ο γονιδιακός έλεγχος για γονίδια αιφνίδιου θανάτου είχε ζητηθεί από την αρχή των θανάτων από τον διευθυντή της ΜΕΘ των παίδων στο Ρίο και μάλιστα δωρεάν λόγω των οικονομικών προβλημάτων της οικογένειας. Ο έλεγχος ωστόσο δεν ανέδειξε κανένα εύρημα που να δικαιολογεί τους θανάτους στη Πάτρα.

Ωστόσο όμως, ίσως αυτός ο έλεγχος να μην έχει εν τέλει καμία αξία καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης ίσως να μην είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι προθέσεις του Μάνου Δασκαλάκη είναι να γίνει τεστ DNA ώστε να αποδειχτεί και επίσημα αν είναι αυτός ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών.

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA.», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί πως και ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας για τα παιδιά καθώς θεωρεί ότι τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν στις έρευνες.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές – Διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεών της

Πάτρα: Δε χρειάζεται να ομολογήσει η Ρούλα Ποσπιρίγκου

Φως στο τούνελ: Το ηχητικό της Πισπιρίγκου με τις απειλές και οι δηλώσεις από το τρίτο πρόσωπο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Ανατροπή! Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA – Δεν είναι δικά του τα δύο παιδια;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.