ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές – Διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεών της

Η εξερεύνηση της διαδικτυακής παρουσίας της 33χρονης κατηγορούμενης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο από τις αρχές με την ίδια να αποκρύπτει του κωδικούς της.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές – Διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεών της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δυσκολεύει την αστυνομία στο έργο της την ώρα που η ίδια συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της για τον οποίο βρίσκεται κατηγορούμενη. Αυτή η αρνητική της στάση βέβαια στη βοήθεια των αρχών δε συνάδει με αυτά που υποστηρίζει.

Οι αρχές έχουν κατάσχει τις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης, έχουν λάβει την άρση απορρήτου και πλέον εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα ίχνη της στο διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Ίχνη τα οποία η ίδια φρόντιζε να καλύπτει σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, καθώς διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεών της. Συγκεκριμένα έχει διαγράψει όλο το ιστορικό της από τα τελευταία 3 χρόνια!

Όμως παρά την έλλειψη του ιστορικού, αυτό που έχει αποκαλυφθεί ήδη από τις αρχές είναι πως στην κατηγορούμενη εμφανίζονταν διαφημίσεις για κεταμίνη κάτι το οποίο προδίδει την αναζήτηση της συγκεκριμένης ουσίας ηλεκτρονικά.

Όπως μεταδίδει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, οι αρχές εξετάζουν το υπολογιστικό νέφος (cloud) στο οποίο διαπιστώθηκε ότι έχουν σβηστεί οι αναζητήσεις. Πλέον, επιχειρείται να ανακτηθούν αυτές οι αναζητήσεις.

Αρνείται να δώσει τους κωδικούς της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση της κατηγορούμενης αναφορικά με το γεγονός ότι παρουσιάζεται μη συνεργάσιμη με τις αρχές στην διερεύνηση του διαδικτυακού της προφίλ.

Η κατηγορούμενη αρνείται να παραδώσει τους κωδικούς των email της αλλά και άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιούσε στην αστυνομία. Η ερώτηση για ποιο λόγο το κάνει αυτό εαν δεν έχει να κρύψει κάτι είναι η πρώτη που έρχεται σε όλους στο μυαλό. Η στάση της αυτή θεωρείται επιβαρυντικό στοιχείο από τις αρχές.

Η αστυνομία μπορεί να βρει την πρόσβαση στις συσκευές και τα email της 33χρονης ωστόσο έτσι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για τη διερεύνηση. Ακόμη αναμένεται να ζητηθεί και από άλλα μέλη της οικογένειας όπως ο Μάνος Δασκαλάκης να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Παρά την άρνησή της για συνεργασία με τις αρχές, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως δεν θα χρειαστεί η ομολογία της για να αποδειχθεί η ενοχή της.

Πάτρα: Αποκαλυπτική η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι είπε για κεταμίνη, τάμπλετ και Μάνο

Φως στο τούνελ: Το ηχητικό της Πισπιρίγκου με τις απειλές και οι δηλώσεις από το τρίτο πρόσωπο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές – Διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεών της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις