ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Δεν έχει κλείσει ο φάκελος

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες από καταθέσεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Πάτρα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Δεν έχει κλείσει ο φάκελος

Πάτρα: Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται πλέον υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ, οι έρευνες αναμένεται να στραφούν στο τηλέφωνό της.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της έρευνας που διατάσσει η εισαγγελία θα αναζητήσουν επικοινωνίες και περιηγήσεις στο διαδίκτυο τα επίμαχα χρονικά διαστήματα πριν και μετά από τον θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας, αλλά και των άλλων δύο παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, στο διάστημα από το 2019 έως το 2021.

Παράλληλα, μία αναλυτική καταγραφή όλων των τηλεφωνημάτων που έκανε και δέχθηκε κάτι που θα έχει βάθος χρόνου.

Να σημειωθεί πως είναι πλήρη εξέλιξη οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, από την οποία προκαλείται βασανιστικός και επώδυνος θάνατος.

Όλα αυτά τη στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και πέρα από την Ελλάδα, καθώς και οι Τούρκοι παρακολουθούν άναυδοι.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Δεν έχει κλείσει ο φάκελος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.