ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μπλεγμένη με μαύρη μαγεία η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Το ρεπορτάζ είναι αδιαμφισβήτητο και προέρχεται από άνθρωπο που ανήκει στον ευρύ κύκλο της οικογένειας Πισπιρίγκου, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.
Πάτρα: Μπλεγμένη με μαύρη μαγεία η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Πάτρα: Μπλεγμένη με μαύρη μαγεία η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime.

Το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει από αξιοπιστές πηγές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ή εμφανίζονταν να έχει μπλέξει νεότερη με κύκλωμα μαύρης μαγείας.

Το ρεπορτάζ είναι αδιαμφισβήτητο και προέρχεται από άνθρωπο που ανήκει στον ευρύ κοινωνικό κύκλο της οικογένειας Πισπιρίγκου, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Εμείς παραθέτουμε το ρεπορτάζ με το ερώτημα αν όντως η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκονταν σε κυκλώματα μαύρης μαγείας και πόσο το παρελθόν της την ώθησε στο να παρουσιάζεται ως κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Τα στόματα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να… ανοίγουν στην Πάτρα και κανείς πραγματικά δεν ξέρει που θα οδηγήσουν οι αποκαλύψεις αν και εφόσον επιβεβαιωθούν.

Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γνωστός ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΟΚ», το γεγονός ότι οι δύο γονείς ήταν λαλίστατοι όλες αυτές τις ημέρες που προηγήθηκαν της σύλληψης μαρτυρούσε πως ο ένας από τους δύο ήταν ο δράστης.

Μάλιστα, μιλώντας ειδικότερα για την Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε πως οι ανακολουθίες στις δηλώσεις της για τους θανάτους των παιδιών της ήταν αποκαλυπτικές.

Όπως σημείωσε, όσο περισσότερο μιλούσε η μητέρα, τόσο πιο δύσκολη γινόταν η θέση της καθώς έλεγε κάποια πράγματα που δεν συνδέονταν με επιστημονικά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στον Κορυδαλλό (φωτογραφία)

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα ο δολοφόνος της Καρολάιν

Πάτρα: Μπλεγμένη με μαύρη μαγεία η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Μπλεγμένη με μαύρη μαγεία η Ρούλα Πισπιρίγκου;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.