ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μποτιλιάρισμα σε Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό – Επιχείρηση απομάκρυνσης λουόμενων

Πάτρα: Προχωρά η επιχείρηση απομάκρυνσης των λουόμενων από τις αρχές στις περιοχές όπου ξεσπάσει φωτιά με σκοπό τη διασφάλιση της σωματικής τους ακεραιότητας 
Πάτρα: Μποτιλιάρισμα σε Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό – Επιχείρηση απομάκρυνσης λουόμενων

Πάτρα: Προχωρά η επιχείρηση απομάκρυνσης των λουόμενων από τις αρχές στις περιοχές όπου ξεσπάσει φωτιά με σκοπό τη διασφάλιση της σωματικής τους ακεραιότητας.

Πάτρα: Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απομάκρυνσης λουομένων από παραθαλάσσια καταστήματα στο Λαμπίρι και στις Καμάρες Αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της Αχαΐας.

Όπως ήταν αναμενόμενο από τα πολλά αυτοκίνητα έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα τόσο στην Παλαιά Εθνική Οδό όσο και στην Νέα.

Έτσι στο σημείο είναι η Τροχαία η οποία προσπαθεί όσο τον δυνατόν καλύτερα να ελέγχει την κυκλοφορία και να υπάρχει αποσυμφόρηση των οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Μύκονο: Κινδυνεύουν βίλες

Τσιάρτας: «Ο Ιακωβίδης κέρδισε το μετάλλιο της αγάπης και του σεβασμού όλων μας»

Πετσέτα γυμναστηρίου Sportime: 3 Εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να συμβούν ενώ ετοιμάζεσαι να την χρησιμοποιήσεις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Μποτιλιάρισμα σε Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό – Επιχείρηση απομάκρυνσης λουόμενων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.