ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Διαψεύδει το δικηγόρο της Ρούλας το «Ωνάσειο» – Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Διαψεύδει το Ωνάσειο τον δικηγόρο της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα για χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα το διάστημα που νοσηλεύτηκε εκεί.
Πάτρα: Διαψεύδει το δικηγόρο της Ρούλας το «Ωνάσειο» – Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Πάτρα: Με επίσημη ανακοίνωσή του το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διαψεύδει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου περί χορήγησης της κεταμίνης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε την αποκάλυψη – βόμβα του συνηγόρου της, Όθων Παπαδόπουλου, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την άλλη πλευρά.

«Σε συνέχεια δηλώσεων για χορήγηση κεταμίνης στην Γεωργία Δασκαλάκη, ενημερώνουμε ότι η κεταμίνη είναι αναισθητικό φάρμακο, το οποίο χορηγείται σε παιδιατρικούς ασθενείς σε χαμηλές δόσεις. Ο χρόνος ημίσειας ζωής του φαρμάκου στα παιδιά είναι 1-2 ώρες και πρακτικά δεν ανιχνεύεται στο αίμα μετά από μερικές ώρες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

«Η νοσηλεία της Γεωργίας Δασκαλάκη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έλαβε χώρα επτά (7) μήνες πριν η ασθενής καταλήξει. Στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης», συνεχίζει.

«Ενημερώνουμε ότι ο ιατρικός της φάκελος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Αρχές στις 2 Μαρτίου 2022. Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο», καταλήγει.

Όλα αυτά τη στιγμή που η 33χρονη κατηγορούμενη κλαίει για τα παιδιά της στη φυλακή, ενώ ζητά να αποφυλακιστεί, με την όλη υπόθεση να έχει φτάσει μέχρι την Τουρκία.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Διαψεύδει το δικηγόρο της Ρούλας το «Ωνάσειο» – Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.