ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ με πρωταγωνιστή διάσημο ράπερ!

Πρωταγωνιστής σε ένα άγριο περιστατικό βίας στην Πάτρα, ήταν ένας πασίγνωστος ράπερ!
Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ με πρωταγωνιστή διάσημο ράπερ!

Πάτρα: Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστή έναν πασίγνωστο ράπερ έπεσε έξω κλαμπ της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής (26/11).

Όπως αναφέρει το tempo24.news, η συμπλοκή ανάμεσα το επεισόδιο ήταν τόσο σφοδρό που χρειάστηκε να έρθει άμεσα η Αστυνομία στο σημείο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η παρέα του διάσημου ράπερ ο οποίος βρισκόταν στο κλαμπ για να τραγουδήσει, συνεπλάκη με άλλους θαμώνες του μαγαζιού με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα χάος.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών τραυμάτισε τους υπολοίπους με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο με τις εικόνες από το σημείο της συμπλοκής να μιλούν από μόνες τους, καθώς στο σημείο εκτός από αίματα φαίνονται και σπασμένα ποτήρια!

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του ράπερ που τραγουδούσε στο συγκεκριμένο κλαμπ και υπήρξε πρωταγωνιστής της άγριας συμπλοκής.

Δείτε την εικόνα από το σημείο του επεισοδίου στην Πάτρα:

Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ με πρωταγωνιστή διάσημο ράπερ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ με πρωταγωνιστή διάσημο ράπερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.