ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Έρχονται εξελίξεις που σοκάρουν – «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά»

Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε… βόμβα για τις εξελίξεις στην υπόθεση στην Πάτρα, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
Πάτρα: Έρχονται εξελίξεις που σοκάρουν – «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά»

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση στην Πάτρα, που κάθε μέρα έχει εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, με το θέμα ασχολήθηκε για ακόμα μία φορά το Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε ένα αποκλειστικό στους τηλεθεατές.

«Το πόρισμα των ιατροδικαστών, του κυρίου Καλογρηά και του κυρίου Καρακούκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας είναι έτοιμο. Δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ούτε έχει παραδοθεί στις Αρχές επίσημα, όμως είναι έτοιμο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε για την υπόθεση στην Πάτρα: «Τα νέα πορίσματα, μπορώ να πω σαν αποκλειστική πληροφορία ότι ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών που είχαν αναλάβει τις υποθέσεις και της Μαλένας και της Ίριδας.

Αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα ή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Τα πορίσματα αυτά ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα, άρα μπορεί να μιλήσουν για εγκληματική ενέργεια, ότι δολοφονήθηκαν τα παιδιά».

Μάλιστα τόνισε ότι αυτές οι εξελίξεις θα φέρουν και νέες συλλήψεις με το που έρθουν τα πορίσματα στο φως. Πάντως από τη μεριά της η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αθώα.

https://youtu.be/oXvTScR1dec

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Έρχονται εξελίξεις που σοκάρουν – «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.