ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Πως προσπαθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχη – Τι έχει ζητήσει

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για να αποφύγει την καταδίκη.
Πάτρα: Πως προσπαθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχη – Τι έχει ζητήσει

Πάτρα: Η κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά της και να μη δέχεται καμία κατηγορία εναντίον της, την ώρα που οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της εξετάζονται εξονυχιστικά.

Μάλιστα, για τους θανάτους της 6 μηνών Ίριδας και της 3 ετών Μαλένας, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει δώσει εντολή για πειθαρχική εξέταση για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των δύο παιδιών, για τον εντοπισμό λαθών και παραλείψεων.

Όσο γίνονται όλα αυτά όμως, η 33χρονη κατηγορούμενη για ένα έγκλημα πρωτοφανή για τη χώρα μας, συνεχίζει να προσπαθεί να αποποιηθεί τις κατηγορίες εναντίον της και προσπαθεί να στρέψει τις έρευνες αλλού.

Πάτρα: Η εξέταση που ελπίζει η Πισπιρίγκου να την αθωώσει

Παρότι όλα τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και ενοχοποιούν την 33χρονη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η ίδια μαζί με τους δικηγόρους της, ψάχνουν απεγνωσμένα κάτι που θα ρίξει τις ευθύνες αλλού και όχι πάνω της.

Μετά τις κατηγορίες ότι η Κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα και ότι χορηγήθηκε κατά λάθος στο παιδί οι οποίες ακυρώνονται από γιατρούς, η Πισπιρίγκου επιστρέφει με νέες προσπάθειες να αποδείξει ότι είναι αθώα.

Αυτή τη φορά, στρέφεται στον γονιδιακό έλεγχο αναζητώντας κάποιο γονίδιο το οποίο φέρνει αιφνίδιο θάνατο αθωώνοντάς την.

Οι δυο πρώτοι έλεγχοι στα παιδιά δεν έχουν δείξει κανένα γονιδιακό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Στην πρώτη εξέταση ελέγχθηκαν 128 γονίδα ενώ στη δεύτερη άλλα 839.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται τώρα πως ο γονιδιακός έλεγχος που ζητάει δεν έχει γίνει καθώς όταν τους ζητήθηκε χρειαζόταν 700 ευρώ τα οποία δεν είχε αυτή και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, η ίδια προχωράει το αίτημα αποφυλάκισής της μαζί με τους δικηγόρους της.

Πάτρα – Πισπιρίγκου: Έκανε γλέντι πέρυσι το Πάσχα όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο!

Πάτρα: Αυτό ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου να της φέρουν στις φυλακές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Πως προσπαθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχη – Τι έχει ζητήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.