ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Για αυτό θα κάνει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη!
Πάτρα: Για αυτό θα κάνει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι έτοιμη να κάνει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη.

Μετά τις αποκαλύψεις του Γρηγόρη Λέων για τις συνθήκες με τις οποίες απεβίωσαν τα τρία μικρά παιδιά οι κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος γνωστοποίησαν νέα στοιχεία για την υπόθεση μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν, η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της σε περίπτωση που εκείνος αμφισβητήσει την πατρότητα των παιδιών.

Όπως ανέφερε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Π» οι σχέσεις του ζευγαριού περνούν πλέον σε ένα άλλο στάδιο, κάτι που πρόκειται για εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και είναι μια επιβεβαιωμένη είδηση.

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε ξεκάθαρη εντολή στον δικηγόρο της!

Εφόσον ο πρώην σύζυγός της ζητήσει τεστ πατρότητας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο της να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου, γιατί θεωρεί και η ίδια και ο δικηγόρος της ότι δεν είναι του παρόντος ενώ από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου εκφράζεται η πεποίθηση πως όλα όσα υποψιάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης θα πέσουν στο κενό καθώς δεν ευσταθούν.

Θυμίζουμε πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κόψει κάθε επαφή με την μητέρα των παιδιών του μετά τις αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Πλέον οι προθέσεις του Μάνου Δασκαλάκη είναι να γίνει τεστ DNA ώστε να αποδειχτεί και επίσημα αν είναι αυτός ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Για αυτό θα κάνει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.