ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: H ώρα ειδοποίησης του ΕΚΑΒ στον θάνατο της Ίριδας και τα ερωτήματα – Η απάντηση του πατέρα

Νέα ερωτήματα για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.
Πάτρα: H ώρα ειδοποίησης του ΕΚΑΒ στον θάνατο της Ίριδας και τα ερωτήματα – Η απάντηση του πατέρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν από τη ζωή τα τρία μικρά παιδιά από την Πάτρα, με τον θάνατο της Ίριδας να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Στα πέντε ερωτήματα που απασχολούν τους γιατρούς από το Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών έρχεται να προστεθεί μια νέα απορία για την υπόθεση που αυτή τη φορά δεν αφορά τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας αλλά της Ίριδας.

Πιο συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η αδερφή της μάνας λέει ότι το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του πριν τις 11 το πρωί της ημέρας εκείνης ενώ το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση στις 11:37.

Η μικρή Ίριδα που έφυγε από την ζωή μόλις έξι μηνών, με το ιατροδικαστικό πόρισμα να μιλάει για «αγενεσία φλεβοκόμβου», μια ασθένεια που σύμφωνα με τους ειδικούς πλήττει τα κύτταρα της καρδιάς και οδηγεί σε ανακοπή.

Μιλώντας στο κανάλι του Star, η αδερφή της μητέρας των παιδιών ότι εκείνη την ημέρα η τελευταία επαφή με το παιδί ήταν στις 07:30 το πρωί όταν η μητέρα σηκώθηκε για να βάλει την πιπίλα στο μικρό κορίτσι.

Γύρω στις 11 όμως διαπίστωσαν πως η Ίριδα δεν ανέπνεε κάτι που όμως έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα της μητέρας που ισχυρίζεται πως αυτό συνέβη στις 11:30 με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν άμεσα το 166.

Πάτρα: Η απάντηση του πατέρα των παιδιών – «Έχω κρυφούς άσους στο μανίκι μου»

Για κρυφούς άσους στο μανίκι μίλησε στο κανάλι του ΑΝΤ1, ο πατέρας των παιδιών στην εκπομπή «Το Πρωινό», με το ρεπορτάζ της εκπομπής να αναφέρει πως απευθυνόταν στην αντιμετώπιση των ιατρών στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, κάλεσε όλους να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό προς το πένθος της οικογένειας ενώ επιφυλάσσεται για όλα όσα θα φέρουν στο προσκήνιο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της κόρης του.

Ακόμη αναφέρθηκε και σε μια γρατζουνιά που εντοπίστηκε στην μύτη της μικρής Τζωρτζίνας λέγοντας πως την έφερε από παλαιότερα.

Τέλος, για τις φήμες περί εισπνοής τοξικού αερίου, αποκάλυψε πως τα στοιχεία που εμφανίζονταν ως της Τζωρτζίνας είχαν προκύψει από τη νεκροψία της Μαλένας.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: H ώρα ειδοποίησης του ΕΚΑΒ στον θάνατο της Ίριδας και τα ερωτήματα – Η απάντηση του πατέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.