ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπούν – «Είναι αθώα και τη στηρίζουμε»

Ανένδοτες στην άποψή τους ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα για το φόνο της Τζωρτζίνας παραμένουν η μητέρα και η αδερφή της.
Πάτρα: Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπούν – «Είναι αθώα και τη στηρίζουμε»

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται από χτες για ανθρωποκτονία εις βάρος του 9χρονου παιδιού της, της Τζωρτζίνας, μετά από εντοπισμό της ουσίας κεταμίνης στον οργανισμό της η οποία δε δικαιολογείται από τους θεράποντες γιατρούς ενώ και χρονικά η δράση της συμπίπτει με τη παρουσία της ίδιας στο δωμάτιο της μικρής.

Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι έντονος από τη σύλληψή της με το Twitter να έχει πάρει φωτιά από χτες αναφορικά με την υπόθεση.

Ακόμη, πλήθος φέρεται να βρέθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας προκαλώντας ζημιές και γράφοντας συνθήματα. Ο εξαγριωμένος όχλος δεν έχει καμία δουλειά φυσικά να κάνει τις δικές του «παρεμβάσεις» την ώρα που τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης  με τις αρχές να εξετάζουν την εμπλοκή άλλων ατόμων.

Πάτρα: Τι δήλωσαν μητέρα και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη

Μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν, η μητέρα και η αδερφή της κατηγορούμενης μίλησαν στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη σύλληψη της κόρης και αδερφής τους αντίστοιχα.

Οι δυο τους συνεχίζουν να πιστεύουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο τόσο της Τζωρτζίνας όσο και των άλλων 2 παιδιών της.

H μητέρα, ιδιαίτερα, είναι κατηγορηματική στην άποψή της, δηλώνοντας πως θα στηρίζει τη κόρη της «μέχρι να κλείσει τα μάτια της».

«Σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου.», ανέφερε «Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί.» συμπλήρωσε.

Η ίδια στάθηκε στην αγάπη που έτρεφε η κόρη της στα παιδιά της λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να τους έχει κάνει κακό καθώς τα υπεραγαπούσε, έβγαινε παντού κοντά τους, δε τα άφηνε δευτερόλεπτο.

Σε σχέση με το αν η κόρη της θρήνησε τα παιδιά κάτι το οποίο έχει αμφισβητηθεί από την επιθετική της στάση η ίδια ανέφερε πως το έχει κάνει. «Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, αλλά το έκανε στην Τζωρτζίνα, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελό της.», είπε.

Τέλος, έκανε και μία δήλωσε για το οτι η Ρούλα σκότωνε τα παιδιά για να γυρίσει ο άντρας της: «Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να το κάνει μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κρατούσε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος.»




 

Από την άλλη, και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία ήταν παρούσα στο χαμό του βρέφους, της Ίριδας, δήλωσε πως «είναι μεγάλη αδικία» αυτό που συμβαίνει στην αδερφή της και πως όλη η οικογένεια τη στηρίζει μέχρι τέλους.

Η αδερφή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απολύθηκε από τη δουλειά της μετά τις εξελίξεις, τόνισε επίσης ότι αυτό που γινόταν χτες έξω από το σπίτι τους στη Πάτρα είναι ανεπίτρεπτο. «Πού είναι οι θεσμοί; Ποιος μας προστάτευσε; Έσπασαν την πόρτα.»




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπούν – «Είναι αθώα και τη στηρίζουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.