ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Είναι εξαφανισμένος ο σύζυγος της 33χρονης; – Ποιός ο ρόλος του;

Έρευνες για το θάνατο των άλλων παιδιών και της σπιτονοικοκυράς. Που βρίσκεται ο σύζυγος και πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του.
Πάτρα: Είναι εξαφανισμένος ο σύζυγος της 33χρονης; – Ποιός ο ρόλος του;

Καταιγιστικές και συνάμα δραματικές είναι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Προς παρόν η μάνα είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όμως πλέον γίνονται έρευνες για το θάνατο των άλλων παιδιών και της σπιτονοικοκυράς.

Επίσης το ερώτημα όλων είναι που βρίσκεται και πότε θα μιλήσει ο σύζυγος της 33χρονης, Μάνος Δασκαλάκης. Κάποιοι έλεγαν ότι είναι άφαντος, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αυτό δεν ισχύει και ο σύντροφος της Ρούλας βρίσκεται στην Πάτρα.

Προς παρόν περιμένει να ενημερωθεί ο ίδιος και ο δικηγόρος του για όλα όσα έχουν συμβεί στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και από την πλευρά της εισαγγελείς Αθηνών και μετά, όπως λέει ο νομικός του σύμβουλος θα τοποθετηθεί.

Μπορεί βεβαίως και ο Μάνος Δασκαλάκης να κληθεί και αυτός από τη ΓΑΔΑ, όπως και η μητέρα, αλλά και η αδελφή. Κι αυτό καθώς ο αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα και για άλλα πρόσωπα και γεγονότα, χωρίς βεβαίως αυτό να είναι απαραίτητα ενοχοποιητικό προς τα πρόσωπα αυτά.

Πάντως οι Αρχές θεωρούν πρόσωπο κλειδί τον σύζυγό της, καθώς αποτελούσε τον σύντροφό της χρόνια, έστω κι αν υπήρχαν διακοπές στη σχέση τους.

Η οικογένεια ωστόσο εξακολουθεί να στηρίζει σφόδρα τη Ρούλα Πισπιρίγκου και δεν πιστεύουν ότι μπορεί να έκανε κακό στα ίδια της τα παιδιά. Άλλωστε η μητέρα της τη χαρακτήρισε ως την «πιο ιδανική μάνα».

H μητέρα, ιδιαίτερα, είναι κατηγορηματική στην άποψή της, δηλώνοντας πως θα στηρίζει τη κόρη της «μέχρι να κλείσει τα μάτια της».

«Σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου.», ανέφερε «Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί.» συμπλήρωσε.

Η ίδια στάθηκε στην αγάπη που έτρεφε η κόρη της στα παιδιά της λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να τους έχει κάνει κακό καθώς τα υπεραγαπούσε, έβγαινε παντού κοντά τους, δε τα άφηνε δευτερόλεπτο.

Από την άλλη η δικογραφία όσον αφορά τον τρίτο θάνατο, της 9χρονης Τζωρτζίνας είναι «δεμένη» και μένει να δούμε τι θα προκύψει τις επόμενες ημέρες για την υπόθεση στην Πάτρα.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Είναι εξαφανισμένος ο σύζυγος της 33χρονης; – Ποιός ο ρόλος του;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.