ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μαρτυρία που σοκάρει – Η Ρούλα μου είχε ζητήσει να κάνει κακό στον Μάνο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.
Πάτρα: Μαρτυρία που σοκάρει – Η Ρούλα μου είχε ζητήσει να κάνει κακό στον Μάνο

Ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με μια νέα μαρτυρία στον ΑΝΤ1, ενός άνδρα τον οποίο φέρεται να πλησίασε η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητώντας του να μάθει που μένει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αθήνα προκειμένου να του κάνει κακό.

Φυσικά, αυτή της η προσπάθεια έπεσε στο κενό, με τον συγκεκριμένο άνδρα να αρνείται τα όσα του πρότεινε λέγοντας της πως η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους και όχι να τους κάνει κακό.

Πάτρα: «Εάν πέσω θα πάρω μαζί μου και τον άντρα μου»

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν καθώς, όπως τόνισε, η 33χρονη του είχε εκμυστηρευτεί πως εάν πέσει η ίδια θα πάρει μαζί της και τον σύζυγο της.

Αναφορικά με το ποια εικόνα σχημάτισε από αυτή του την επαφή με την Ρούλα Πισπιρίγκου ο μάρτυρας που για ευνόητους λόγους δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του, δήλωσε χαρακτηριστικά πως του έδωσε την εντύπωση πως είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη και δεν έδειχνε πως είχε χάσει τρία παιδιά.

Τα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο εν λόγω άνδρας είναι πρόθυμος να καταθέσει και στις Αρχές προκειμένου να βοηθήσει και αυτός στις έρευνες που γίνονται για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πως ανατροπή υπάρχει και στο θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας με την Αστυνομία να εστιάζει πλέον εκεί τις έρευνες της ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει εγκληματική πράξη όπως υπήρξε στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

https://youtu.be/19Wt_M2kOPg

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Μαρτυρία που σοκάρει – Η Ρούλα μου είχε ζητήσει να κάνει κακό στον Μάνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.