ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Θετικά τα νέα για τον 6χρονο Φώτη

Συγκρατημένη αισιοδοξία από την Πάτρα
Πάτρα: Θετικά τα νέα για τον 6χρονο Φώτη

Πάτρα: Θετικά είναι τα νέα που έρχονται για τον 6χρονο Φώτη, ο οποίος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ από το απόγευμα της Κυριακής.

Το αγοράκι είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αγώνες καρτ, όπου τα μέτρα ασφαλείας, κατά τα φαινόμενα, δεν ήταν αρκετά.

Τα μηνύματα από το νευρολογικό έλεγχο ήταν καλά και οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

«Αύριο θα γίνει μαγνητική και θα εκτιμήσουμε την πορεία της αποσωλήνωσης εκ νέου. Τα ευρήματα του νευρολογικού προφίλ του παιδιού κατά τον έλεγχο είναι όλα θετικά», ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου, κ. Δημήτρης Μπάκος στην ιστοσελίδα thebest.gr.

Οι θεράποντες ιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών εξετάσεων για να αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του 6χρονου.

Μιλώντας λίγο αργότερα στο MEGA, o κ. Μπάκος τόνισε πως πρέπει να είμαστε όλοι αισιόδοξοι για τον μικρό.

«Το μεσημέρι ο μικρός Φώτης υποβλήθηκε σε έναν έλεγχο νευρολογικού και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Το πότε ακριβώς θα αποσωληνωθεί ο μικρός θα γίνει γνωστό αύριο γύρω στις 10:00 όταν θα γίνει η μαγνητική εξέταση. Σήμερα τα αποτελέσματα είναι πιο ενθαρρυντικά. Έχουν περάσει 48 ώρες και το παιδί είναι σταθεροποιημένο», εξήγησε.

Παράλληλα, από τις έρευνες προκύπτει είναι ότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για το pick.

Ούτε οι δεσμεύσεις των διοργανωτών που υπόσχονταν ότι η απόσταση ασφαλείας των θεατών από τις πλαστικές μπαριέρες θα ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο.

Προκειμένου να μην χάνεται χρόνος οι μπαριέρες δεν είχαν ούτε άμμο ούτε νερό, γεγονός που όπως φαίνεται έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στο σοβαρότατο ατύχημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Θετικά τα νέα για τον 6χρονο Φώτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.