ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα – Βόμβα από Κατερινόπουλο: Για αυτούς τους λόγους πιστεύω πως οι θάνατοι των κοριτσιών είναι εγκληματική ενέργεια

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έριξε βόμβα για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα!
Πάτρα – Βόμβα από Κατερινόπουλο: Για αυτούς τους λόγους πιστεύω πως οι θάνατοι των κοριτσιών είναι εγκληματική ενέργεια

Στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 φιλοξενήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, όπου και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έφυγαν από τη ζωή τα τρία παιδιά από την Πάτρα.

Όπως διαβάσατε και χθες (21/2) από το Sportime, πέντε είναι τα ερωτήματα που απασχολούν τους γιατρούς για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο των παιδιών με τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας να αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Τις αμφιβολίες του για το αν υπάρχουν κάποια αίτια ιατρικά εξέφρασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος που προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει πως οι θάνατοι των κοριτσιών είναι εγκληματική ενέργεια.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε για τους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη οι ισχυρισμοί ότι πιθανόν να υπάρχουν γονιδιακά προβλήματα και ο θάνατος να οφείλεται εκεί δεν δείχνει να ευσταθεί καθώς αυτό θα σήμαινε πως πρώτο χρονικά θα έπρεπε να φύγει από τη ζωή το μεγαλύτερο εκ των κοριτσιών.

Ακόμη, πρόσθεσε πως του δημιουργεί τεράστια εντύπωση το γεγονός πως και οι τρεις θάνατοι των παιδιών έγιναν σε ημέρες αργίας και πιο συγκεκριμένα σαββατοκύριακα, σύμπτωση που μπορεί να εξηγεί πολλά.

Πάτρα – Βόμβα από Κατερινόπουλο: Μόνοι τους οι δράστες στον θάλαμο του νοσοκομείου

Επίσης στάθηκε στο γεγονός ότι την στιγμή των θανάτων δεν ήταν παρόντες οι γιατροί με τους πιθανούς δράστες να βρίσκουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους εντός του θαλάμου προκειμένου να διαπράξουν το έγκλημα.

Παράλληλα, σχολίασε τις επιφυλάξεις που διατηρούν κάποιοι ιατροί αναφορικά με τις αιτίες θανάτου των μικρών κοριτσιών, εκφράζοντας την πεποίθηση πως προήλθε και στις τρεις περιπτώσεις από ανθρώπινο χέρι καθώς ο πρώτος λέει ότι επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις και να ερευνηθεί το θέμα σε βάθος υποστηρίζοντας πως τότε δεν υπήρχαν τα ίδια δεδομένα.

Τέλος, ο κ. Κατερινόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Αστυνομία σημειώνοντας πως οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Αττικής είναι αρκετά έμπειροι και σε συνεργασία με τους γιατρούς από την Πάτρα θα ρίξουν σύντομα φως στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι συμβαίνει με τον Στάθη;

Σασμός Spoiler: Είναι γιος του Μαθιού ο Νικηφόρος;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τα ερωτικά σκιρτήματα Αργυρώς- Σταύρου (videos)

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ποιον θα εξοντώσουν οι Βρουλάκηδες;

Survivor- Βαλάντης: Θα πέσουν… μηνύσεις;

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μελέτης εναντίον Ακύλα

 

https://youtu.be/3E-UbcM2W9o

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα – Βόμβα από Κατερινόπουλο: Για αυτούς τους λόγους πιστεύω πως οι θάνατοι των κοριτσιών είναι εγκληματική ενέργεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.