×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Περιπολικό παραβίασε στοπ και παρέσυρε μοτοσικλετιστή!


Λευτέρης Παυλίδης

Περιπολικό παραβίασε στοπ και παρέσυρε μοτοσικλετιστή!


Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε χρήστης του Facebook για τροχαίο που σημειώθηκε μεταξύ περιπολικού οχήματος χωρίς σειρήνα και δίκυκλου στη Νίκαια, όπως αναφέρει το dytikesmaties.gr.

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε χρήστης του Facebook για τροχαίο που σημειώθηκε μεταξύ περιπολικού οχήματος χωρίς σειρήνα και δίκυκλου στη συμβολή των οδών Καραολή και Λαοδικείας στη Νίκαια.

Όπως επισημαίνει ο χρήστης: «Το περιπολικό τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς καν σειρήνα ανοιχτή, ανεβαίνοντας την οδό Καραολή, περνάει κεντρικό και επικίνδυνο STOP κάθετα της Λαοδικείας παρασέρνοντας νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, στέλνοντάς τον ένα ολόκληρο στενό μακρυά από το όχημά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η απάντηση για το επεισόδιο με αστυνομικούς και πολίτη (vid)

Ο χρήστης του Facebook, συνεχίζει καταγγέλλοντας ότι: αμέσως πάνω από 50 αστυνομικοί μαζεύτηκαν στο σημείο, απομακρύνοντας τον κόσμο που έτρεξε να βοηθήσει θέλοντας να κρύψουν το συμβάν. Η τύχη του νεαρού άγνωστη. Κανείς δεν έδωσε εξηγήσεις παρά μόνο προσπάθησαν να καλύψουν τον οδηγό του περιπολικού και να μας εμποδίσουν να βγάλουμε φωτογραφίες».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras