ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο Βούλγαρος βιαστής της καθαρίστριας

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας.
Πετράλωνα: Συνελήφθη ο Βούλγαρος βιαστής της καθαρίστριας

Πετράλωνα: Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας.

Πετράλωνα: Η 50χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, από όπου και πήρε εξιτήριο την Κυριακή και στη συνέχεια έκανε καταγγελία.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα που άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Η καθαρίστρια μάλιστα της αποκάλυψε αφού βγήκε από το νοσοκομείο ότι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο», όπως είπε η ίδια στον ΑΝΤ1.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί και το 2015 για τον βιασμό μίας 22χρονης και πάλι στην περιοχή της Αττικής.

Είχε οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη.

Ο επικίνδυνος βιαστής είχε φυλακιστεί για αυτές τις κατηγορίες, αλλά αποφυλακίστηκε το 2020 με τον παλιό ποινικό κώδικα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετράλωνα: Συνελήφθη ο Βούλγαρος βιαστής της καθαρίστριας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.