ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το βιασμό μίας 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα από άγνωστο, ο οποίος ωστόσο ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία.
Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το βιασμό μίας 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα από άγνωστο, ο οποίος ωστόσο ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία.

Σοκαριστική είδηση έρχεται από τα Πετράλωνα, εκεί που άγνωστος φέρεται να βίασε και να ξυλοκόπησε καθαρίστρια.

Η αστυνομία έχει αρχίσει την έρευνα και μάλιστα έχει προχωρήσει ήδη στην ταυτοποίηση του δράστη και φυσικά τον αναζητά.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά.

Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας.

Η 50χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, από όπου και πήρε εξιτήριο την Κυριακή και στη συνέχεια έκανε καταγγελία.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα που άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Η καθαρίστρια μάλιστα της αποκάλυψε αφού βγήκε από το νοσοκομείο ότι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο», όπως είπε η ίδια στον ΑΝΤ1.

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε.

Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια κατήγγειλε, τέλος, πως όταν ο 35χρονος αντιλήφθηκε ότι ήταν εκείνη που είχε σπεύσει να βοηθήσει το θύμα του «απειλούσε εμένα και την κόρη μου. Είπε ότι θα μας πνίξει».

«Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι» ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου – Τι είπε ο δικηγόρος

Θεσσαλονίκη: Νεαρή έπεσε σε φρεάτιο και έμεινε λιπόθυμη σε πάρτι στο ΑΠΘ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος απειλούσε με αγωγή ιερέα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.