Πέτρος Φιλιππίδης: Η Χρύσα Ρώπα και η Άννα Παντζέλη μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησαν, σχετικά με την ποινική δίωξη για βιασμό, που ασκήθηκε στον γνωστός ηθοποιό.

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι δύο ηθοποιοί, που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, μίλησαν για τη συνεργασία τους, αλλά και τις εντυπώσεις που τους αφήνουν οι κατηγορίες.

«Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει γιατί αποκτούν μια αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να υποκλίνονται ή να υπηρετούν, να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους. Δεν είχα ακούσει τίποτα.

Ένιωσα όμως πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ γελοία που δεν το ήξερα και μπράβο στα κορίτσια, στις τρεις συναδέλφους, τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ τα ονόματά τους. Μπράβο τους, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπό σου και με το επίθετό σου και να πεις. Είμαστε μια κοινωνία λίγο άγρια. Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν», είπε η Άννα Παντζέλη.

«Είναι πάρα πολύ κρίμα, αλλά είναι και πάρα πολύ ντροπή. Δεν το πίστεψα όταν τα άκουσα όλα αυτά. Ναι, είχαμε συνεργαστεί. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω. Δεν μπορούσα και τα δύο. Μ’ αυτά τα πρόσωπα, μ’ αυτούς τους συναδέλφους έχω δουλέψει. Απέχει πολύ, παρασάγγας απέχει η εικόνα που έχω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν ισχύει και δεν ισχύουν πια και τα αισθήματά μου», ανέφερε η Χρύσα Ρώπα από την πλευρά της.

Τα καλύτερα παιδικά παραμύθια είναι στο Magbox.gr.

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε επίσης

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας στα γρήγορα

Νίκος Βέρτης: Δείτε video από το κινητό του από τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ

Ολυμπιακός: Οι απίθανοι αριθμοί του Πέδρο Μαρτίνς!