ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να κάψει πρόσωπα;

Στην προσπάθεια του να αποφυλακιστεί, ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει έτοιμος για όλα με ότι συνέπειες και να έχει αυτό σε τρίτους.
Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να κάψει πρόσωπα;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό φυλακισμένος με την κατηγόρια ενός βιασμού και δύο απόπειρών βιασμών.

Ο ίδιος ευελπιστεί πως θα καταφέρει να βρεθεί εκτός φυλακών Τριπόλεως όπου κρατείται και ετοιμάζει να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισης. Η αίτηση αποφυλάκισης του, ωστόσο, είναι μια περίπλοκη υπόθεση για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του μέσα από τη φυλακή στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την ελευθερία του. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει μέσω του δικηγόρου του.

Στην δήλωση του θα παρουσιάσει τις δικές του εκδοχές για τα όσα του έχουν καταλογιστεί. Η υπεράσπιση του εαυτού του αυτή τη στιγμή είναι η μέγιστη προτεραιότητα και αναμένεται να «κάψει» άλλα ονόματα στην προσπάθεια του να αποφυλακιστεί, τουλάχιστον εως τη δίκη του.

Να σημειωθεί ότι στο θάλαμο στον οποίο κρατείται ο ηθοποιός βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δυο τους, μοιράζονται έναν θάλαμο με άλλα 20 άτομα και ο νέος τρόπος ζωης τους φαίνεται να τους έχει σοκάρει.

 

Διαβάστε Επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συμβαίνει με την αίτηση αποφυλάκισης – Όλα τα πιθανά σενάρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να κάψει πρόσωπα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.