ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συμβαίνει με την αίτηση αποφυλάκισης – Όλα τα πιθανά σενάρια

Σε...θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση με την αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συμβαίνει με την αίτηση αποφυλάκισης – Όλα τα πιθανά σενάρια

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον ίδιο να ευελπιστεί πως σύντομα θα βρεθεί εκτός αυτών.

Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος, αν και στην αρχή εμφανιζόταν σοκαρισμένος από την προφυλάκισή του φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στο περιβάλλον της φυλακής.

Μάλιστα, τυχαίνει να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, επιχειρεί να κερδίσει την αποφυλάκισή του και φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ο Φιλιππίδης έχει δυο επιλογές. Η πρώτη να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ ο Πέτρος Φιλιππίδης» (vid)

Ρένος Χαραλαμπίδης: Άγριο ξέσπασμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη με ατάκες φωτιά!

Super League 1: Ούτε προκήρυξη, ούτε πρόγραμμα και όλα στον… αέρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συμβαίνει με την αίτηση αποφυλάκισης – Όλα τα πιθανά σενάρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.