ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες που τον έστειλαν φυλακη

Ραγδαίες εξελίξεις: Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης!, όπως γράψαμε από την χθεσινή ημέρα σχετικά με την υπόθεση.
Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες που τον έστειλαν φυλακη

Ραγδαίες εξελίξεις: Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης!, όπως γράψαμε από την χθεσινή ημέρα σχετικά με την υπόθεση.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης, θα οδηγηθεί από την ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές. Είτε σε αυτές στην Τρίπολη ή στων Γρεβενών. Δεν αποκλείεται όπως και να τον πάνε στον «Κορυδαλλό».

Οι καταγγελίες των συναδέλφων του Αννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη, οδήγησαν την υπόθεση σ’ αυτή την κατάληξη.

Ενώ επίσης μία άλλη τον κατηγόρησε για εργασιακό εκφοβισμό και ξυλοδαρμό. Πιο συγκεκριμένα έχει κατηγορηθεί για μία υπόθεση βιασμού και δύο απόπειρες με τον ίδιο σκοπό.

Όταν έγιναν γνωστά όλα αυτά, έμεινε μόνος του και οι φίλοι τον εγκατέλειψαν. Οι τρεις γυναίκες του καταλογίζουν «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους περιγράφει πως δέχθηκε από τον συνάδελφο της σελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή και όχι μόνο για μία φορά.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την σειρά της, υποστηρίζει πως έγινε αποδέκτης από τον κατηγορούμενο άσεμνων πράξεων που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια σε ιδιωτικό χώρο μέσα στο θέατρο.

Τέλος η Λένα Δροσάκη μιλάει για δύο περιστατικά. Το ένα όταν βρισκόταν στην δραματική σχολή, όπου σύμφωνα με την ίδια δέχθηκε παρενοχλήσεις και απειλές.

Ενώ το δεύτερο υποστηρίζει πως έγινε αποδέκτης πράξεων λεκτικής και ψυχολογικής βία σε παράσταση που κλήθηκαν να συνεργαστούν πολύ πρόσφατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξυλοδαρμός 15χρονου: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις δράστες!

Εμβόλιο Johnson : Οδηγίες στους γιατρούς για τις παρενέργειες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Σκληρή… μάχη ο Τσιτσιπάς – Το δεύτερο σετ στον Ουμπέρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες που τον έστειλαν φυλακη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.