ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση στις φυλακές Τρίπολης

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά την προφυλάκισή του και τη μεταφορά του στις φυλακές Τρίπολης.
Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση στις φυλακές Τρίπολης

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά την προφυλάκισή του και τη μεταφορά του στις φυλακές Τρίπολης.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως αφού κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Περισσότερα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις πρώτες ώρες του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα στη φυλακή αλλά και την πρώτη του συνάντηση – συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών.

 

«O Πέτρος Φιλιππίδης στη συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών δεν ζήτησε κάποια επιπλέον πράγματα. Παραμένει ωστόσο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε μέσα στη φυλακή. Ακόμη βρίσκεται σε καραντίνα, δεν γνωρίζει αν είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ούτε εξέφρασε κάποια τέτοια επιθυμία. Είναι μια γεμάτη φυλακή, μικρής χωρητικότητας».

Διαβάστε επίσης: 

Έκανε εμβόλιο της Pfizer και μεγάλωσε το στήθος της – Δείτε τι έγινε

Η Αθηνά Οικονομάκου φλερτάρει με την παρουσίαση του Game of Chefs;

Χατζηγιοβάνης: Καμία επίσημη ενημέρωση για Αλτάι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση στις φυλακές Τρίπολης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!