ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα είναι μαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης που κατηγορείται για παρόμοια εγκλήματα

Στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να οδηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης. 
Πέτρος Φιλιππίδης: Θα είναι μαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης που κατηγορείται για παρόμοια εγκλήματα

Στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να οδηγηθεί, μέσα στη μέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η μεταγωγή του από την ΓΑΔΑ προς τις φυλακές της Τρίπολης θα ξεκινήσει στις 13:00 μ.μ.

Ο κατηγορούμενος αναμενόταν να σταλεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τυπικά για την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης .

Τελικά όμως όπως έγινε γνωστό εκδόθηκε το φυλακιστήριο και ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί απευθείας από τη ΓΑΔΑ στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης.

Μάλιστα ανατριχιαστικές είναι καταγγελίες που έστειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών και δήλωσε αθώος.

Οπως αποδείχθηκε τα όσα ισχυρίστηκε και η υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου του δεν μπόρεσαν να πείσουν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Έτσι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στο κατάστημα κράτησης Τρίπολης. με τη μεταγωγή του να γίνεται σήμερα Τετάρτη (28/7)

Σημειώνεται πως στο εν λόγω κατάστημα κράτησης εκτίει την ποινή του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Στη φυλακή Τρίπολης, όπως και σε αυτή των Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, προκειμένου να μην υπάρχουν κυρίως προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της απαξίας των αδικημάτων.

Πέτρος Φιλιππίδης: Με ποιους θα είναι συγκρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ειδική πτέρυγα των φυλακών Τρίπολης βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του.

Στην ίδια φυλακή κρατείται, επίσης, ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο.

Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα βρίσκεται και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση.

Ο δράστης συνελήφθη το 2015 επ’ αυτοφώρω, όταν επιβίβαζε 13χρονο στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να το αποπλανήσει.

Στις Φυλακές Τρίπολης επίσης εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες (vid)

Λένα Δροσάκη – Πέτρος Φιλιππίδης: Συγκλονιστικό – Πως την παρενόχλησε ο γνωστός ηθοποιός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς – «Κόστισε» πολύ ο τραυματισμός του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Θα είναι μαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης που κατηγορείται για παρόμοια εγκλήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.