ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: Ανοίγουν τα δημοτικά σχολεία!

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας, που μίλησε για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και τη στήριξη των επιχειρήσεων από την κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως τη Δευτέρα 25 Μαΐου πρόκειται να ανακοινωθούν όλες οι αποφάσεις για τα δημοτικά σχολεία, ωστόσο τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι θα...
Πέτσας: Ανοίγουν τα δημοτικά σχολεία!

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας, που μίλησε για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και τη στήριξη των επιχειρήσεων από την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως τη Δευτέρα 25 Μαΐου πρόκειται να ανακοινωθούν όλες οι αποφάσεις για τα δημοτικά σχολεία, ωστόσο τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι θα ανοίξουν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Βούτηξε για μπάνιο στον Θερμαϊκό!

Ακόμα όσον αφορά τις επιχειρήσεις που έχουνε δεχτεί πλήγματα από τον κορονοϊό, η κυβέρνηση θα αναλάβει μέρος του μισθολογικού κόστους σε αυτές, που είδαν τη μείωση του τζίρου τους να φτάνει και να ξεπερνά το 20%

«Εντασσόμενοι στο πρόγραμμα συνεργασία και σε άλλες ρυθμίσεις δεν θα κάνουν απολύσεις και αλλαγή των εργασιακών σχέσεων. Προσδοκούμε γρήγορη ανάκαμψη. Πράγματα που τα είχαμε για τέλη Ιουνίου μπορεί να γίνουν γρηγορότερα αν συνεχίσουμε έτσι. Τα κρούσματα είναι μονοψήφια και βοηθούν την άρση και άλλων μέτρων», είπε ο Στέλιος Πέτσας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: Ανοίγουν τα δημοτικά σχολεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.