ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βούτηξε για μπάνιο στον Θερμαϊκό!

Να κάνει το μπάνιο του στον Θερμαϊκό θέλησε ένας 22χρονος αλλοδαπός, ωστόσο ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού το απόγευμα του Σαββάτου (23/5), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο στη Θεσσαλονίκη, για την ανάσυρση 22χρονου αλλοδαπού λουόμενου, ο οποίος βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στην Νέα Παραλία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Θα...

Να κάνει το μπάνιο του στον Θερμαϊκό θέλησε ένας 22χρονος αλλοδαπός, ωστόσο ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού το απόγευμα του Σαββάτου (23/5), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο στη Θεσσαλονίκη, για την ανάσυρση 22χρονου αλλοδαπού λουόμενου, ο οποίος βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στην Νέα Παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Θα χιονίσει Τρίτη και Τετάρτη!

Άμεσα μετέβη στην περιοχή περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε, ανασύρθηκε στην ακτή με τη συνδρομή διερχόμενου ποδηλάτη.

Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», όπου παραμένει για προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: Thestival

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ