ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βούτηξε για μπάνιο στον Θερμαϊκό!

Να κάνει το μπάνιο του στον Θερμαϊκό θέλησε ένας 22χρονος αλλοδαπός, ωστόσο ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού το απόγευμα του Σαββάτου (23/5), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο στη Θεσσαλονίκη, για την ανάσυρση 22χρονου αλλοδαπού λουόμενου, ο οποίος βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στην Νέα Παραλία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Θα...
Θεσσαλονίκη: Βούτηξε για μπάνιο στον Θερμαϊκό!

Να κάνει το μπάνιο του στον Θερμαϊκό θέλησε ένας 22χρονος αλλοδαπός, ωστόσο ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού το απόγευμα του Σαββάτου (23/5), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο στη Θεσσαλονίκη, για την ανάσυρση 22χρονου αλλοδαπού λουόμενου, ο οποίος βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στην Νέα Παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Θα χιονίσει Τρίτη και Τετάρτη!

Άμεσα μετέβη στην περιοχή περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε, ανασύρθηκε στην ακτή με τη συνδρομή διερχόμενου ποδηλάτη.

Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», όπου παραμένει για προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: Thestival

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Βούτηξε για μπάνιο στον Θερμαϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.