ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: Φυσικά θα κλείσουν οι εκκλησίες όπως προβλέπεται στα καθολικά lockdown

Πέτσας: Απαντώντας σε ερώτηση αν θα κλείσουν και οι εκκλησίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, είπε ότι «φυσικά θα κλείσουν όπως προβλέπεται στα καθολικά lockdown». «Ο πρωθυπουργός μετά από επικοινωνία του με τον υπουργό Υγείας αποφάσισε την εφαρμογή τοπικού lockdown στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών από τις 06.00 το πρωί αύριο...
Πέτσας: Φυσικά θα κλείσουν οι εκκλησίες όπως προβλέπεται στα καθολικά lockdown

Πέτσας: Απαντώντας σε ερώτηση αν θα κλείσουν και οι εκκλησίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, είπε ότι «φυσικά θα κλείσουν όπως προβλέπεται στα καθολικά lockdown».

«Ο πρωθυπουργός μετά από επικοινωνία του με τον υπουργό Υγείας αποφάσισε την εφαρμογή τοπικού lockdown στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών από τις 06.00 το πρωί αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 για τις επόμενες 14 ημέρες», σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Επίσημο: Ολικό lockdown με SMS στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτά τα σχολεία!

Όπως εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντίθετα με το lockdown του περασμένου Μαρτίου, τα σχολεία τώρα θα παραμείνουν ανοικτά, ενώ επανέρχεται το μέτρο του SMS για τις μετακινήσεις και τους έξι λόγους που ίσχυαν τότε.

Την ίδια ώρα από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί οι μετακινήσεις θα επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας ή υγείας.

Δεν μας τα είπε… καλά ο κ. Πέτσας.

Δεν έγινε ότι προβλέπεται στα καθολικά lockdown.

Έκλεισαν οι εκκλησίες αλλά όχι τα σχολεία. Έκλεισαν οι εκκλησίες αλλά όχι τα ΜΜΜ.

Έκλεισαν οι εκκλησίες αλλά όχι οι πτήσεις, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: Φυσικά θα κλείσουν οι εκκλησίες όπως προβλέπεται στα καθολικά lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.