ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιάστηκαν στα χέρια σε δημαρχείο στην Κρήτη (vid)

Χαμός έγινε στο δημαρχείο της Γόρτυνας στην Κρήτη, εκεί όπου σημειώθηκε θερμό επεισόδιο.
Πιάστηκαν στα χέρια σε δημαρχείο στην Κρήτη (vid)

Χαμός έγινε στο δημαρχείο της Γόρτυνας στην Κρήτη, εκεί όπου σημειώθηκε θερμό επεισόδιο.

Άναψαν τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο στο δημαρχείο της Γόρτυνας στην Κρήτη. Η υπογραφή της Σύμβασης για το Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου συνοδεύτηκε από ένα θερμότατο επεισόδιο ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο και τον νυν αντιδήμαρχο Κωστή Τσικνάκη οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες τινάζοντας στον… αέρα το συμβούλιο στο οποίο το παρών έδωσε και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη θέα του Μιχάλη Κοκολάκη σε πρώτο πλάνο, που ως γνωστόν έχει κηρυχθεί οριστικά και αμετάκλητα έκπτωτος από τον δημαρχιακό θώκο μετά την απόφαση αρχικά από το διοικητικό πρωτοδικείο και έπειτα και με τη βούλα του συμβουλίου της επικρατείας, ο Νίκος Σχοιναράκης αντέδρασε. Μέσα από την αρχική του τοποθέτηση σύμφωνα με πληροφορίες είχε θέσει ξεκάθαρη κόκκινη γραμμή ζητώντας την μετακίνηση του έκπτωτου δημάρχου από το πλευρό του υφυπουργού αθλητισμού.

Παρότι ο Μιχάλης Κοκολάκης επιχείρησε να εκτονώσει το κλίμα η προαναγγελθείσα αποχώρηση ήταν η φλόγα που άναψε τη φωτιά του θερμού επεισοδίου.

Η ένταση που έβαλε φωτιά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου περιείχε λεκτικά πυρά σε ξεκάθαρα πιο προσωπικό τόνο και συνεχίστηκε ακόμη και στον εξωτερικό χώρο με την κατάσταση να τίθεται εκτός ελέγχου με βαριές εκφράσεις από πλευράς του αντιδημάρχου.

«Με βάση τον δικό μου κώδικα αξιών, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να ανεχθώ την απαράδεκτη και διαρκώς προκλητική στάση του κ. Σχοιναράκη, τις προσβλητικές και υποτιμητικές αναφορές του εναντίον του επικεφαλής της παράταξής μας, αλλά και τους ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του για το πρόσωπό μου. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους δημότες μας και από τον υφυπουργό για την αυθόρμητη, αλλά απολύτως επιβεβλημένη, αντίδρασή μου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κωστής Τσικνάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στη Κατερίνη: Έδεσαν και έκαψαν 45χρονο

Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη – Τι έγινε!

Εσίτι: Αλλαγή δεδομένων με Γκεζτέπε, δύσκολη η παραμονή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιάστηκαν στα χέρια σε δημαρχείο στην Κρήτη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.