ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Ένας σοβαρά τραυματισμένος (vid)

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση, στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένα άτομο. Αιμόφυρτος από πυροβολισμό έπεσε ένας 27χρονος αλλοδαπός στον κόμβο Κουρτέση, στην Πάτρα. Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με το patrastimes.gr o τραυματίας φέρεται να δέχτηκε πυρά από δύο...
Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Ένας σοβαρά τραυματισμένος (vid)

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση, στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένα άτομο.

Αιμόφυρτος από πυροβολισμό έπεσε ένας 27χρονος αλλοδαπός στον κόμβο Κουρτέση, στην Πάτρα. Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr o τραυματίας φέρεται να δέχτηκε πυρά από δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, με τον έναν από τους δράστες να είναι επίσης τραυματίας από κατσαβίδι.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο του αιματηρού επεισοδίου και διεξάγει έρευνες για την συλλογή στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: «Συζητάμε την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών με την Τουρκία»

Κορονοϊός – Αττική: Οι περιοχές που εντοπίστηκαν τα κρούσματα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Ένας σοβαρά τραυματισμένος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.