ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύρρος Δήμας: Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της μητέρας του

Το πρώτο του συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της μητέρας του έστειλε ο Πύρρος Δήμας.
Πύρρος Δήμας: Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της μητέρας του

Την πρώτη του ανάρτηση αναφορικά με τον θάνατο της μητέρας του έστειλε ο κορυφαίος αθλητής της Άρσης Βαρών και χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

Η Ελευθερία Δήμα, έφυγε από την ζωή στα 75 της χρόνια από καρδιακή προσβολή και χθες (2/10), φίλοι και συγγενείς την είπαν το το τελευταίο «αντίο» στην Χειμάρρα,όπου και τελέστηκε η κηδεία της.

Εκεί βρέθηκε φυσικά και ο Πύρρος Δήμας που ήταν εμφανώς συγκινημένος από την απώλεια της μητέρας του, με το πρώτο μήνυμα του να ραγίζει καρδιές, εκφράζοντας μέσα από αυτό, τον θαυμασμό του προς την μητέρα του, η ζωή της οποίας θα μπορούσε να γίνει βιβλίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πύρρο Δήμα:

«Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα.

Η δύναμή της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πύρρος Δήμας: Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της μητέρας του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.