ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληρώνεται το επίδομα παιδιού και ενοικίου

Λεφτά στους λογαριασμούς τους, αναμένεται να δουν οι δικαιούχοι για το επίδομα παιδιού, αφού θα πληρωθεί η δεύτερη δόση. Συγκεκριμένα, η πληρωμή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου, σε όσους έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2020. Όσον αφορά τώρα το επιδόματος ενοικίου, αυτό δίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος...
Πληρώνεται το επίδομα παιδιού και ενοικίου

Λεφτά στους λογαριασμούς τους, αναμένεται να δουν οι δικαιούχοι για το επίδομα παιδιού, αφού θα πληρωθεί η δεύτερη δόση.

Συγκεκριμένα, η πληρωμή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου, σε όσους έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2020.

Όσον αφορά τώρα το επιδόματος ενοικίου, αυτό δίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Νότια Ζηλανδία» του Κυριάκου Μητσοτάκη, γκρέμισε το Twitter (pics)

Η πληρωμή, θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη του Μαΐου 2020 δηλαδή την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνει από την προηγούμενη ημέρα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 τις βραδινές ώρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πληρώνεται το επίδομα παιδιού και ενοικίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.