ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Εφαρμόζεται ο σχέδιο της αστυνομίας – Κλείνουν οι δρόμοι

Αρχίζει να τίθεται σε ισχύει το σχέδιο της αστυνομίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Πολυτεχνείο: Εφαρμόζεται ο σχέδιο της αστυνομίας – Κλείνουν οι δρόμοι

Αρχίζει σιγά-σιγά να εφαρμόζεται το σχέδιο που έχει η αστυνομία για το Πολυτεχνείο, με αρκετούς δρόμους να κλείνουν και να αλλάζουν τα δρομολόγια των ΜΜΜ.

Συγκεκριμένα, κλειστοί θα είναι όλοι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ σταδιακά θα κλείσουν και προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, λόγω της πορείας που θα αρχίσει στις 16:00.

Φυσικά στις 15:00 θα σταματήσει να λειτουργεί ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής», ενώ 1,5 ώρα αργότερα, θα γίνει το ίδιο στους σταθμούς «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – 17 Νοεμβρίου: Ημέρα μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Η δύναμη της αστυνομίας θα είναι πολύ μεγάλη, αφού στο σχέδιο της ΕΛΑΣ μετέχουν 1.500 αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων, που μεταφράζεται σε 30 διμοιρίες της ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης) και 20 διμοιρίες της ΥΑΤ (Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης), σχεδόν το σύνολο των δυνάμεις των ομάδων ΔΙ.ΑΣ και της «Ζ» αλλά και εκατοντάδες άνδρες της Ασφάλειας, Κρατικής και της Τροχαίας.

Ακόμα θα υπάρχει και παρακολούθηση από αέρα, αφού οι αρχές θα έχουν στη διάθεση τους ειδικά drones, προκειμένου να ελέγχουν τα πάντα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Εφαρμόζεται ο σχέδιο της αστυνομίας – Κλείνουν οι δρόμοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.