ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο-Σακελλαροπούλου: «Η Δημοκρατία είναι καθεστώς ελευθερίας αλλά και ευθύνης»

Στεφάνι κατέθεσε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Πολυτεχνείο. Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι η αρχή της μεταπολιτευτικής μας Δημοκρατίας».
Πολυτεχνείο-Σακελλαροπούλου: «Η Δημοκρατία είναι καθεστώς ελευθερίας αλλά και ευθύνης»

Στεφάνι κατέθεσε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Πολυτεχνείο.

Πολυτεχνείο-Σακελλαροπούλου: Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι η αρχή της μεταπολιτευτικής μας Δημοκρατίας. Μια κορυφαία πράξη αντίστασης, ένα σύμβολο πολιτικής ελευθερίας και αυτοκαθορισμού που καθόρισε όχι μόνο μια γενιά και τους αγωνιστές της, στους οποίους σήμερα οφείλουμε την ύψιστη τιμή αλλά και την πιο προοδευτική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-Moderna-Pfizer: Ομοιότητες και διαφορές για τα εμβόλια τους!

Σύμφωνα με την ίδια, «το Πολυτεχνείο μάς διδάσκει ότι η Δημοκρατία απαιτεί αρετή και θυσίες, μας υπενθυμίζει ότι οι νέοι είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της ιστορίας μας. Ο φετινός εορτασμός γίνεται σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Το μήνυμα όμως που εκπέμπει μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες είναι καθολικό. Η Δημοκρατία δεν είναι μόνο καθεστώς ελευθερίας αλλά και ευθύνης. Η υπέρβαση της ατομικότητάς μας για το κοινό καλό, τη δημόσια υγεία και την αλληλεγγύη είναι σήμερα ο αγώνας όλων μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο-Σακελλαροπούλου: «Η Δημοκρατία είναι καθεστώς ελευθερίας αλλά και ευθύνης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.