ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρος: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την πτώση του ελικοπτέρου

Καπνοί βγαίνουν από το ελικόπτερο πριν αρχίσει την περιστροφή γύρω από τον άξονά του
Πόρος: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την πτώση του ελικοπτέρου

Πόρος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την τραγωδία στον Πόρο με τους τρεις επιβάτες που ανασύρθηκαν νεκροί μετά από πτώση ελικοπτέρου το μεσημέρι της Τρίτης δημοσιεύει το protothema.gr.

Στις φωτογραφίες που δείχνουν το ελικόπτερο δευτερόλεπτα πριν την πτώση του στη θάλασσα ανάμεσα σε Πόρο και Γαλατά φαίνονται καπνοί να βγαίνουν από τον κινητήρα του ελικοπτέρου το οποίο δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζει να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελικόπτερο έπεσε στα ανοιχτά του Πόρου: Τρεις νεκροί (vid)

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα (ένας Έλληνας και δύο Ρώσοι) έκανε πάνω από μια προσπάθεια για να απογειωθεί και αφού τα κατάφερε, ακούστηκε μια έκρηξη μετά την οποία άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Κατά τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα στη συνέχεια ο κυβερνήτης φαίνεται ότι προσπάθησε να επιστρέψει στο ελικοδρόμιο και ήταν τότε που χτύπησε στα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η πτώση του ελικοπτέρου στη θάλασσα.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι το ελικόπτερο προσπάθησε περάσει από κάτω από τα καλώδια με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη με μικρά κομμάτια από το ελικόπτερο να εκσφεδονίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Πόρος: Μετά την πτώση του ελικοπτέρου ακολούθησε μπλακ άουτ στο νησί του Πόρου με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να σπεύδουν στο νησί προκειμένου να επιδιορθώσουν τη βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

 

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόρος: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την πτώση του ελικοπτέρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.