ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Αυτές είναι οι ημερομηνίες ορόσημο για το επίδομα ρεύματος

Κλείδωσαν οι καταλυτικές ημερομηνίες για το επίδομα ρεύματος Power pass
Power Pass: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Αυτές είναι οι ημερομηνίες ορόσημο για το επίδομα ρεύματος

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι δικαιούχοι του Power pass προκειμένου να καρπωθούν το επίδομα ρεύματος και να πάρουν μια οικονομική ανάσα από την ασφυκτική πίεση που τους άσκησαν οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

Μέσα από το Sportime, ενημερωθήκατε για το πότε θα πιστωθούν ποσά έως 600 ευρώ στους καταναλωτές, όμως ήταν άγνωστο το ποιες θα είναι οι ημερομηνίες ορόσημο για το επίδομα ρεύματος.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως εντός του Ιουνίου θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα του gov.gr για τις αιτήσεις, όμως φαίνεται πως οι ημερομηνίες έχουν πλέον κλειδώσει.

Power Pass: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Αυτές είναι οι ημερομηνίες ορόσημο για το επίδομα ρεύματος

Πιο συγκεκριμένα, όσοι δικαιούνται το επίδομα ρεύματος για το πεντάμηνο από 1ης Δεκεμβρίου 2021 έως 31η Μαΐου 2022, θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από την 14η Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου του 2022.

Όσον αφορά την πληρωμή των δικαιούχων αυτή θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της υποβολής και εξέτασης των αιτήσεων.

Δικαίωμα αίτησης για το επίδομα ρεύματος θα έχουν όσοι καταναλωτές έχουν ως ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα μετά την αφαίρεση των φόρων, φορολογικού έτους 2020, έως τις σαράντα πέντε χιλιάδες (45.000) ευρώ.

Θυμίζουμε πως οι λογαριασμοί του  ηλεκτρικού ρεύματος οικιακών παροχών του εσωτερικού που αφορούν αποκλειστικά την κύρια κατοικία του δικαιούχου.

Αφού οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας πλούτισαν με την σφραγίδα της κυβέρνησης, τώρα στη ΝΔ, προεκλογικά και μέσα στο καλοκαίρι προσπαθούν να μετριάσουν τις αντιδράσεις και να χρυσώσουν το χάπι στους καταναλωτές, με δήθεν επιδόματα ανακούφισης.

Δυστυχώς παρά τις αντιδράσεις…δεν έχουν καταλάβει πως η αγοραστική δύναμη των περισσοτέρων έχει μειωθεί περισσότερο…ακόμη και απο τις μαύρες εποχές των μνημονίων…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Αυτές είναι οι ημερομηνίες ορόσημο για το επίδομα ρεύματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.