ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Ποιοι έμειναν εκτός επιδότησης

Απορρίφθηκαν περισσότερες από 400.000 αιτήσεις για το Power Pass.
Power Pass: Ποιοι έμειναν εκτός επιδότησης

Power Pass: Οι πρώτες πληρωμές για το «αστείο» επίδομα ρεύματος έχουν ήδη ξεκινήσει, εκτός από τις δύο κατηγορίες δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις είναι υπό εκκαθάριση, ενώ θα γίνει και η πληρωμή για τον Ιούνιο σε όσους έλαβαν εκκαθαριστικό τον συγκεκριμένο μήνα.

Οι δικαιούχοι που δεν πληρώθηκαν ακόμα λόγω του ότι είναι ακόμα υπό εκκαθάριση, θα πρέπει να γίνει έλεγχος των στοιχείων τους τα ποσά θα καταβληθούν στο επόμενο κύμα πληρωμών πιθανότατα και μέσα στην εβδομάδα.

Στο Twitter επικράτησε κύμα οργής με τους χρήστες να μην ξέρουν αν πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν αναφορικά με τα ποσά της επιστροφής του πολυδιαφημισμένου Power Pass.

Η υπόσχεση για επιστροφές έως 600 ευρώ τελικά έγινε επιστροφή αστείων 20 ευρώ, άντε και λίγο παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις, με τους περισσότερους να τα αποκαλούν χαρτζιλίκι και ντροπή.

Ποιοι έμειναν εκτός Power Pass

Περισσότερες από 400.000 αιτήσεις απορρίφθηκαν και δεν θα λάβουν κάποιο ποσό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mega, οι αιτίες είναι συγκεκριμένες.

Ο καταναλωτής μπορεί να έχει σταθερό τιμολόγιο χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής. Παράλληλα, η επιβάρυνση στον λογαριασμό του καταναλωτή για τη ρήτρα ήταν λιγότερα από 30 ευρώ.

Ο καταναλωτής μπορεί να έχει κοινωνικό τιμολόγιο, κάτι που σημαίνει ότι έχει επιδοτηθεί 95% εως 100%. Τέλος, κάποιοι είχαν υποβάλει αίτηση για επαγγελματική στέγη και όχι για πρώτη κατοικία, μένοντας έτσι εκτός.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Ποιοι έμειναν εκτός επιδότησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.