ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Γελάει ο κόσμος στο Twitter – Τα 600 ευρώ έγιναν 20αρια

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τον κόσμο για τα ποσά επιστροφής του Power Pass τα οποία απέχουν πολύ από τα «600» ευρώ της Κυβέρνησης.
Power Pass: Γελάει ο κόσμος στο Twitter – Τα 600 ευρώ έγιναν 20αρια

Αναρτήθηκαν σήμερα τα ποσά επιστροφής μέσω του Power Pass για κάθε πολίτη στην ειδική πλατφόρμα του gov.gr με τα τελικά ποσά από την επιδότηση για το ηλεκτρικό ρεύμα να γίνονται το επίκεντρο του σχολιασμού από τους πολίτες.

Οι πληρωμές ξεκινάνε από αύριο, Παρασκευή 15 Ιουλίου, όμως τα ποσά τα οποία αντικρίζουν όσοι έκαναν την αίτηση για το επίδομα προκαλούν αντιδράσεις καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις βρίσκονται πολύ μακριά από το «εως 600 ευρώ» της Κυβέρνησης.

Κύμα οργής και αγανάκτησης επικράτησε στο Twitter με τους χρήστες να μην ξέρουν αν πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν αναφορικά με τα ποσά της επιστροφής του πολυδιαφημισμένου Power Pass.

Η υπόσχεση για επιστροφές έως 600 ευρώ τελικά έγινε επιστροφή αστείων 20 ευρώ, άντε και λίγο παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις, με τους περισσότερους να τα αποκαλούν χαρτζιλίκι και ντροπή.

Μόνο ως υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών μπορεί να χαρακτηριστεί το φιάσκο του Power Pass με το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις ληστρικές πρακτικές των παρόχων ενέργειας οι οποίοι δρούσαν με την ανοχή και τις πλάτες του ίδιου του κράτους που νομοθέτησε υπέρ τους. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του λοιπόν.

Power Pass: Δείτε τι έγραψαν στο Twitter για τα ποσά που δίνονται

Δείτε επίσης:

Ειδήσεις σήμερα

Κοινωνικός Τουρισμός 2022 – Συνταξιούχοι: Εδώ κάνετε αίτηση στο gov.gr

Μητσοτάκης: Ο φόρος στα καύσιμα δεν μειώνεται γιατί οι τουρίστες έχουν «γερά πορτοφόλια»

Eurostat: Σοκ με 12% έως 13% πληθωρισμό – Σχεδόν αβοήθητοι οι πολίτες βλέπουν να καλπάζει η ακρίβεια

Η Ελλάδα δεν ανήκει σε λίγους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Γελάει ο κόσμος στο Twitter – Τα 600 ευρώ έγιναν 20αρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις