ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρέβεζα: Εξελίξεις στον ξυλοδαρμό της 84χρονης! Απόπειρα βιασμού ένα χρόνο πριν (vid)

Πρέβεζα: Εξελίξεις έχουμε στην εξέλιξη του Πακιστανού εγκληματία, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 84χρονης ηλικιωμένης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onprevezanews.gr λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (22/6) ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που έχει η Πρέβεζα προκειμένου να απολογηθεί για την απάνθρωπη ενέργειά εις βάρος της άτυχης γυναίκας....
Πρέβεζα: Εξελίξεις στον ξυλοδαρμό της 84χρονης! Απόπειρα βιασμού ένα χρόνο πριν (vid)

Πρέβεζα: Εξελίξεις έχουμε στην εξέλιξη του Πακιστανού εγκληματία, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 84χρονης ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onprevezanews.gr λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (22/6) ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που έχει η Πρέβεζα προκειμένου να απολογηθεί για την απάνθρωπη ενέργειά εις βάρος της άτυχης γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Για άλλο λόγο και όχι για τον Νώντα επιτέθηκε στην Ιωάννα! (vid)

Η ηλικιωμένη γυναίκα συνεχίζει να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 40χρονο είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το σοκαριστικό είναι ότι ο άνδρας αυτός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού της συγκεκριμένης ηλικιωμένης και είχε αφεθεί ελεύθερος!

Ένα ακόμη άγριο έγκλημα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες τον τελευταίο καιρό και το οποίο αποδίδεται σε αλλοδαπούς. Το έγκλημα αυτό θυμίζει τον βιασμό και την κακοποίηση που είχε υποστεί και πάλι από Πακιστινό η νεαρή Μυρτώ πριν από κάποια χρόνια, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πρέβεζα: Εξελίξεις στον ξυλοδαρμό της 84χρονης! Απόπειρα βιασμού ένα χρόνο πριν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέβεζα: Εξελίξεις στον ξυλοδαρμό της 84χρονης! Απόπειρα βιασμού ένα χρόνο πριν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.