ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προπονητής Τένις: Απίστευτη ομολογία του πατέρα του Χ.Δ. για όσα έκανε με τις ανήλικες

Δύο μήνες στο στόχαστρο της αστυνομίας ήταν πριν την σύλληψη του ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων.
Προπονητής Τένις: Απίστευτη ομολογία του πατέρα του Χ.Δ. για όσα έκανε με τις ανήλικες

Προπονητής Τένις: Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών από τον προπονητή τους στο τένις.

Τα δύο κορίτσια ηλικίας 13,5 και 15 ετών αντίστοιχα φέρεται να έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή που εδώ και δύο μήνες η Αστυνομία έχει θέσει σε στενό κλοιό παρακολούθησης.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, ο Χ.Δ. είναι ο προπονητής τένις που βρίσκεται κατηγορούμενος για την υπόθεση και βρέθηκε την Παρασκευή  (5/11) ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία για κατάχρηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με κύκλους της ΕΛ.ΑΣ., οι έρευνες ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες με αφορμή μια καταγγελία των γονιών ενός κοριτσιού 15 ετών, που σε κατ’ ιδίαν συζήτηση μαζί της, αντιλήφθηκαν πως υπάρχει κάτι ερωτικό με τον 33χρονο.

Τότε, ξεκίνησαν σε βάθος οι έρευνες που έφτασαν στα ίχνη μιας 20χρονης που πριν από έξι χρόνια, όντας στην ηλικία των 14 ετών, είχε αποπλανηθεί από τον προπονητή της.

Εκείνος είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα, περίπου 200 μέτρα από την σχολή που έκανε προπονήσεις στα Άνω Λιόσια, μέχρι και πριν από 6 μήνες.

Την ίδια στιγμή, σοκ έχουν προκαλέσει τα όσα δήλωσε ο πατέρας του Χ.Δ. για όσα έκανε ο γιος του με τις ανήλικες, τις οποίες είχε πάει και στο δικό του σπίτι, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε.

Παράλληλα, έκανε λόγο για μια σκευωρία που έχει στηθεί πίσω από την πλάτη του γιου του καθώς τα δύο ανήλικα κορίτσια είχαν συνάψει σχέση μαζί του, οπότε ότι έγινε, ήταν με την συναίνεση τους.

«Δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα.

Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της», δήλωσε ο πατέρας του προπονητή, προκαλώντας οργή.

Ακόμη, συνέχισε λέγοντας πως κάθε μαθήτρια ήθελε τον γιο του, ακόμη και μητέρες των παιδιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπονητής Τένις: Απίστευτη ομολογία του πατέρα του Χ.Δ. για όσα έκανε με τις ανήλικες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.