ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή – Ανακαλούνται παγίσνωστα αντηλιακά με καρκινογόνες ουσίες – Δείτε την μάρκα

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την ανάκληση πασίγνωστων αντηλιακών με καρκινογόνες ουσίες! Δείτε σε ποια εταιρεία ανήκουν.
Προσοχή – Ανακαλούνται παγίσνωστα αντηλιακά με καρκινογόνες ουσίες – Δείτε την μάρκα

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την ανάκληση πασίγνωστων αντηλιακών με καρκινογόνες ουσίες! Δείτε σε ποια εταιρεία ανήκουν.

Τα αντηλιάκα είναι απαραίτητα αυτή την εποχή με την θερμοκρασία να βρίσκεται στο ζενίθ, την στιγμή που πασίγνωστη εταιρεία προχώρησε στην ανάκληση των προϊόντων της καθώς εντοπίστηκαν να εμπεριέχουν καρκινογόνες ουσίες!

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Johnson & Johnson, η οποία εδρεύει στο Νιου Τζέρσει, ανακοίνωσε την Τετάρτη, ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα αντηλιακά και να τα πετάξουν, έπειτα από τους εσωτερικούς ελέγχους που εντόπισαν σε κάποια δείγματα χαμηλά επίπεδα βενζολίου.

Η J&J ειδοποιεί επίσης τους διανομείς και το λιανεμπόριο να σταματήσουν να πουλάνε τα προϊόντα και να φροντίσουν για την επιστροφή τους «επιδεικνύοντας υπερβάλλουσα σύνεση».

Το βενζόλιο έχει ταξινομηθεί ως ανθρώπινο καρκινογόνο, μια ουσία που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο ανάλογα με το επίπεδο και τον βαθμό έκθεσης σε αυτό.

Σύμφωνα με την J&J, το βενζόλιο δεν είναι ένα συστατικό που περιέχεται στα αντηλιακά προϊόντα της και η εταιρεία ερευνά την αιτία της μόλυνσης.

Διαβάστε επίσης:

Μπάχαλο με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων – Πάει να τα μπαλώσει η Πελώνη

Σβιντέρσκι: «Μεγάλη πρόταση από την Κίνα, ζητάει 7,5 εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ»

Survivor spoiler: Ο Ατζούν ψάχνει τη «βόμβα» με Λουκά Βύντρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσοχή – Ανακαλούνται παγίσνωστα αντηλιακά με καρκινογόνες ουσίες – Δείτε την μάρκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.