ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραφήνα: Έτσι παρενόχλησε ο 45χρονος τη 13χρονη!

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση παρενόχλησης 45χρονου σε 13χρονη στη Ραφήνα.
Ραφήνα: Έτσι παρενόχλησε ο 45χρονος τη 13χρονη!

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση παρενόχλησης 45χρονου σε 13χρονη στη Ραφήνα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Ραφήνα, μετά την είδηση της παρενόχλησης ενός 45χρονου σε ένα 13χρονο κοριτσάκι.

Όλα άρχισαν όταν η μικρή κοπέλα βρισκόταν στην πλατεία της πόλης με το ποδήλατο της, με τον 45χρονο να την προσεγγίζει και να της λέει: «γεια σου κούκλα, θέλεις να σε πάω κάπου;».

Η ανήλικη του απάντησε άμεσα αρνητικά, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απόρριψη της και έτσι, αφού γνώριζε το δρόμο του σπιτιού της, την ακολούθησε με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να βρει καταφύγιο στην πυλωτή πολυκατοικίας.

Εκεί έμεινε για ώρα προκειμένου να γλιτώσει, ωστόσο ο 45χρονος την εντόπισε για ακόμα μία φορά και εκείνη τρομοκρατημένη και φοβισμένη η 13χρονη στη συνέχεια έστριψε στην οδό Πρωτέως που είναι μονόδρομος, ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε.

Τότε πέταξε το ποδήλατο της και άρχισε να τρέχει και να φωνάζει στους πολίτες που είδε στο δρόμο της ότι κάποιος την κυνηγάει και δεν την αφήνει ήσυχη.

Ο 45χρονος γρήγορα έφυγε, ωστόσο έκανε το λάθος να επιστρέψει, με τους περαστικούς να κρατούν την πινακίδα του και να πέφτει στα χέρια της αστυνομίας.

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η ανήλικη, ο 45χρονος πριν από ένα μήνα είχε προσπαθήσει ξανά να την βάλει με την βια στο ίδιο λευκό αυτοκίνητο.

Οι αρχές τον εντόπισαν να κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητας επί της Μαραθώνος στην Παλλήνη και έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου και βρέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα που έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ εντοπίστηκαν και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Μπερδέση στη Βάρη – Όλα τα στοιχεία για το άγριο έγκλημα

Survivor 1/6: Κόρο και Ελένη κάτι παραπάνω από φίλοι; (vid)

Μεταγραφολογία: Και καλό καλοκαίρι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραφήνα: Έτσι παρενόχλησε ο 45χρονος τη 13χρονη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.