ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραφήνα: Μεγάλη φωτιά στην Αρίωνος προς Αρτέμιδα (pic)

Φωτιά έχει ξεσπάσει στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στην Αρίωνος προς την Αρτέμιδα, στο σημείο που κατασκευάζεται το νέο Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο. Στο σημείο αυτή την ώρα σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να προλάβουν την πυρκαγιά. Ήδη βρίσκονται τα εναέρια μέσα, που άρχισαν τις ρίψεις νερού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολεία – Απίστευτο: «Όσα δεν μπορούν να αποχωριστούν τους...
Ραφήνα: Μεγάλη φωτιά στην Αρίωνος προς Αρτέμιδα (pic)

Φωτιά έχει ξεσπάσει στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στην Αρίωνος προς την Αρτέμιδα, στο σημείο που κατασκευάζεται το νέο Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο.

Στο σημείο αυτή την ώρα σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να προλάβουν την πυρκαγιά.

Ήδη βρίσκονται τα εναέρια μέσα, που άρχισαν τις ρίψεις νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολεία – Απίστευτο: «Όσα δεν μπορούν να αποχωριστούν τους γονείς, θα περιμένουν έξω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, οι αρχές έχουν κλείσει την Αρίωνος, ενώ η Αστυνομία έχει αρχίσει και απομακρύνει τους κατοίκους της περιοχής από τα σπίτια τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραφήνα: Μεγάλη φωτιά στην Αρίωνος προς Αρτέμιδα (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.